تجليل از دانشجوي نمونه دانشگاه صنعتي اصفهان به عنوان دانشجوي نمونه كشور

در مراسم پاياني بیست و هشتمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه كشور، از سركار خانم شیما توکلی دانشجوي رشته مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه صنعتي اصفهان به عنوان دانشجوی نمونه کشوری تقدير به عمل آمد.
در اين مراسم که با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزرای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در محل نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، دانشجویان نمونه کشور معرفی و از آنان تجلیل شد.
شیما توکلی دهقی، دانشجوي برگزیده دوره کارشناسی ارشد این جشنواره در رشته مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه صنعتي اصفهان است و با كسب اين عنوان افتخاري ديگر به فعاليت هاي آموزشي و پژوهشي اين دانشگاه افزود.
گفتني است در بیست و هشتمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه کشور، ۳۰ دانشجو به عنوان دانشجوی نمونه معرفی شدند که از این تعداد، ۱۳ دانشجو از دانشگاه های وابسته به وزارت علوم، ۱۰ دانشجو از گروه علوم پزشکی و دانشگاه های وابسته به وزارت بهداشت و ۷ دانشجو نیز منتخب دانشگاه آزاد اسلامی بودند.