راهيابي دانشجويان دانشگاه صنعتي اصفهان در 12 رشته به المپياد ورزشي دانشگاه هاي كشور

دانشجويان ورزشكار دانشگاه صنعتي اصفهان، ضمن كسب عناوين برتر مسابقات ورزشي منطقه اي در دو بخش دختران و پسران، در 12 رشته به المپياد ورزشي دانشجويان دانشگاه هاي كشور راه يافتند.

در مسابقات ورزشی دانشجویان دختر منطقه 7 کشور، دانشجویان ورزشکار دانشگاه صنعتی اصفهان با کسب عناوین برتر رشته های مختلف، مقام نخست ورزشی در میان 18 دانشگاه حاضر در این منطقه را کسب کردند.

مقام نخست تیمی در رشته های بسکتبال و شنا، مقام دوم تیمی در رشته های والیبال، فوتسال و بدمینتون، مقام اول انفرادی در رشته تنیس روی میز و سه مقام اول و یک مقام دوم انفرادی در رشته تکواندو، حاصل تلاش دانشجویان دختر ورزشکار دانشگاه صنعتی اصفهان در این رقابت ها بود.

همچنین در این مسابقات، دانشجویان پسر دانشگاه صنعتی اصفهان ضمن کسب مقام اول تیمی در رشته شنا، در بخش انفرادی نیز در هر یک از رشته های دومیدانی، تکواندو و بدمینتون(دوبل) یک مقام دومی و در رشته کشتی یک مقام اول و یک مقام دوم انفرادی را کسب کردند.