"پیام معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو"

"باسمه تعالي"

بي ترديد استقلال و امنيت پايدار امروز كشور، مديون و مرهون مجاهدت ­هاي جوانان، دانشجويان و دانش آموختگاني شجاع و آزاده است؛ همانان كه فرداي روشن ايران سربلند، بر پايه توانمندي­ ها و فرهيختگي ­هاي ايشان استوار خواهد بود.

شانزدهم آذر، نماد آزادي­ خواهي دانشجوياني است كه سرآغاز جنبشي عظيم و نهضتي مؤثر در مسير حق طلبي ملت ايران بودند.

امسال در حالي اين روز بزرگ را گرامي مي­ داريم كه ناباورانه حضور دانشجويان عزيزمان را به انتظار نشسته ­ايم. دانشجويان گران­مايه و خردمندي كه در اين روزهاي سخت مسير علم، عزت و سعادت را هرچه مصمم ­تر و راسخ ­تر پيموده و در گوشه و كنار اين مرز و بوم و وراي مرزها خوش درخشيده ­اند.

اينجانب ضمن گرامي­داشت ياد و خاطره شهداي حماسه 16 آذر، مقام شامخ دانشجويان فهيم و انديشمندمان را ارج نهاده و اين روز را به تمامي دانشجويان و فرهيختگان جامعه دانشگاهي تهنيت عرض مي ­نمايم.

اميد است دانشجويان عزيز دانشگاه صنعتي اصفهان به مدد ايمان و انديشه، همواره در مسير توسعه علمي، پويايي و افتخارآفريني كشور پيش ­قدم و كوشا باشند؛ چرا كه پيشرفت و شكوفايي جامعه در گرو هدفمندي و نشاط دانشگاه است و اين مهم تنها با وجود، حضور و تلاش تك تك شما عزيزان محقق خواهد شد. سلامتي، شادابي و موفقيت شما دانشجويان گرامي را از خداوند منان خواستارم.

دكتر علي اشرفي

معاون دانشجويي