مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی اصفهان، در میان مراکز مشاوره برتر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

به گزارش سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات وفناوری، در پایان سی و یکمین گردهمایی روسای مراکز مشاوره دانشگاه‌ها، با اهدای لوح سپاس و تندیس توسط دکتر صدیقی، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان، رئیس دانشگاه شهید بهشتی و مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان از مراکز مشاوره برتر تجلیل شد.

بر اساس اعلام دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان، مرکز مشاوره دانشگاه تهران به عنوان مرکز ممتاز سال ۱۳۹۸ معرفی و مراکز مشاوره دانشگاه‌های صنعتی اصفهان، فردوسی مشهد، شیراز، اصفهان، صنعتی شریف، زابل، بجنورد، صنعتی کرمانشاه و هنر تهران به عنوان مراکز مشاوره برتر معرفی و مورد تجلیل قرار گرفتند.

گفتنی است: مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی اصفهان طی سال های اخیر نیز در میان مراکز مشاوره برتر کشوری قرار گرفته بود.