مراسم استقبال و پذيرش، و آئين شروع سال تحصيلي 99-98 نو دانشجويان دانشگاه صنعتي اصفهان

مراسم استقبال و پذيرش، و آئين شروع سال تحصيلي 99-98 دانشگاه صنعتي اصفهان برگزار شد.

ستاد استقبال از نو دانشجويان دانشگاه صنعتي اصفهان با مديريت معاونت دانشجويي، از مردادماه سال جاري با برگزاري جلسات متعدد برنامه ريزي ها و هماهنگي هاي لازم براي استقبال هر چه باشكوه تر و مناسب تر از نو دانشجويان عزيز را انجام داد. با بازنگري برنامه هاي سال هاي گذشته امسال با طرحي نو و با هدف تمركز در مكان ثبت نام آموزشي و تسهيلات خدمات دانشجويي، تكريم دانشجو و خانواده ها، كاهش مدت زمان پذيرش و ارائه برنامه هاي ويژه براي آشنايي دانشجويان و خانواده ها با دانشگاه و زندگي دانشجويي، مراحل پذيرش دانشجو بسيار مطلوبتر برگزار شد.

ثبت نام از نو دانشجويان مقطع كارشناسي ارشد از 24 تا 26 شهريورماه و از نو دانشجويان مقطع كارشناسي از 30 شهريورماه تا اول مهرماه در محل تالار شيخ بهايي دانشگاه به صورت متمركز انجام پذيرفت. همچنين پذيرش دانشجويان مقطع دكتري از 16 تا 20 شهريورماه انجام شد.

شايان ذكر است مراسم شروع سال تحصيلي با حضور استاندار محترم اصفهان جناب آقاي دكتر عباس رضايي و رياست محترم دانشگاه جناب آقاي دكتر سيد مهدي ابطحي، معاونين، مديران و اعضاي هيئت علمي دانشگاه پس از اتمام ثبت نام نو دانشجويان در روز سه شنبه 2 مهرماه در تالار شيخ بهايي برگزار گرديد.