كسب رتبه نخست توسط معاونت دانشجويي دانشگاه صنعتي اصفهان در ارزیابی عملکرد معاونت‌های دانشجویی دانشگاه‌ها

با ارزيابي عملكرد معاونت هاي دانشجويي دانشگاه ها، دانشگاه صنعتي اصفهان رتبه نخست در ميان دانشگاه هاي بزرگ را كسب كرد.

بر اساس اعلام معاون وزیرعلوم و رئیس سازمان دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، این ارزیابی براساس عملکرد معاونت های دانشجویی دانشگاه های کشور در سال تحصیلی 94-93 صورت گرفته است. گفتی است: شاخص های این ارزیابی براساس رشد امکانات و ارائه خدمات رفاهی و تسهیلاتی دانشجویان و رشد فعالیت ها و امکانات تربیت بدنی، مرکز بهداشت و درمان، مرکز مشاوره، دانشجویان شاهد و ایثارگر و دانشجویان غیرایرانی و نیز ایجاد زمینه لازم برای تشکیل و فعالیت شورای صنفی و ارتقاء سلامت و بهداشت روانی دانشجویان در دانشگاه صنعتی اصفهان است.