کسب عنوان مرکز مشاوره برتر در ارزیابی عملکرد سال 1400 مراکز مشاوره دانشگاه های سراسر کشور

در گردهمایی اخیر مربوط به سی و چهارمین گردهمایی رؤسای مراکز مشاوره و سبک زندگی که امروز در روز جمعه مورخ 1401/11/07 با حضور جناب آقای دکتر داداش پور معاون محترم وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان به پایان رسید، مرکز مشاوره و روانشناختی دانشگاه صنعتی اصفهان بر اساس ارزیابی عملکرد سال 1400، این مرکز توسط سازمان امور دانشجویان وزارت عتف به عنوان یکی از 5 مرکز برتر بین دانشگاه های کشور انتخاب و مدیر محترم این مرکز لوح تقدیر از رئیس سازمان امور دانشجویان دریافت کردند.

قابل ذکر است امسال با دستور جناب آقای دکتر داداش پور ارزیابی ها سختگیرانه ترو تعداد مراکز منتخب نسبت به سال قبل نصف شده بود.

همچنین جناب آقای کاوه ضیایی مدیر محترم مرکز مشاوره و روانشناختی دانشگاه این موفقیت بزرگ و ارزشمند را خدمت رئیس محترم دانشگاه، معاون محترم دانشجویی و پرسنل تلاشگر این مرکز تبریک عرض کردند.