کسب دو رتبه برتر کشوری توسط مرکز مشاوره و سبک زندگی و مرکز بهداشت و سلامت دانشگاه صنعتی اصفهان

در آیین سی و پنجمین گردهمایی کشوری مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه ها و دوازدهمین گردهمایی مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه ها دو مرکز مشاوره و سبک زندگی و مرکز بهداشت و درمان دانشگاه صنعتی اصفهان بر اساس ارزیابی های سال 1401،موفق به دریافت رتبه برتر در بین دانشگاه های بزرگ کشور شدند.
گفتنی است مراکز بهداشت و درمان و مشاوره دانشگاه صنعتی اصفهان در سال های گذشته نیز در صدر برترین مراکز خدمات دانشجویی کشور در حوزه سلامت و بهداشت روان قرار داشتند.
در میان دانشگاه های بزرگ کشور، دانشگاه های تهران، صنعتی اصفهان، شیراز و دانشگاه امیرکبیر به عنوان دانشگاه های برتر کشور در این حوزه انتخاب شدند.
گفتنی است، اداره کل مشاوره و سلامت وزارت علوم، بیش از ۱۵۰ شاخص ارزیابی تعیین شده در کمیته تخصصی ارزیابی وزارت عتف را ملاک تعیین مراکز برتر قرار می دهند.

مراسم اختتامیه دومین گردهمایی مشترک مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه های سراسر کشور به میزبانی دانشگاه شهرکرد و با حضور دکتر ابراهیم نعیمی، مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به میزبانی  دانشگاه شهرکرد برگزار شد.