جلسه تقدیر از آقاي فریدون بکرانی مدیر محترم مرکز مشاوره و روانشناختی و معارفه آقاي كاوه ضيايي به عنوان مدير مركز مشاوره دانشگاه

جلسه تقدیر از آقاي فریدون بکرانی مدیر محترم مرکز مشاوره و روانشناختی دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نائل آمده اند و معارفه آقاي كاوه ضیایی به عنوان مدیر مرکز مشاوره صبح روز یکشنبه 98/09/03 با حضور جناب آقاي دكتر سيدظفراله كلانتري معاون محترم دانشجويي در محل سالن كنفرانس مرکز مشاوره دانشگاه برگزار گرديد. در اين جلسه كه در جمع مديران حوزه دانشجويي و كاركنان مرکز مشاوره تشكيل شد، ابتدا جناب آقاي دكتر كلانتري از خدمات ارزشمند و مؤثر جناب آقاي فريدون بکرانی در اين مسئوليت تشكر و قدرداني كردند و براي ايشان آرزوي موفقيت و سلامتي نمودند. همچنين از قبول این مسئوليت توسط  آقاي كاوه ضیايی قدرداني كردند و براي ايشان در ايفاي هر چه بهتر مسئوليتشان آرزوي موفقيت نمودند. در ادامه آقاي دكتر كلانتري توجه به سلامت روان و مسائل مختلف فردی، اجتماعی، تحصیلی و غيره دانشجويان و تأثيرات احساسي- هيجاني اين مسائل در زندگي دانشجويان از قبيل: نگراني، خشم، غم، پريشاني و نارضایتی را امري مهم دانستند و كمك و راهنمايي مركز مشاوره دانشگاه براي مديريت مسائل مختلف زندگي دانشجويي را حائز اهميت برشمردند و خواستار ارتقاء كمي و كيفي خدمات به دانشجويان شدند.