حمایت روانشناختی از دانشگاهیان دانشگاه صنعتی اصفهان در مقابل تبعات شیوع ویروس کرونا

دانشجویان و دانشگاهیان محترم دانشگاه صنعتی اصفهان

با توجه به شیوع ویروس کرونا و لزوم ماندن در منزل و انطباق با شرایط و چالشهای جدید و تبعات روانشناختی آن، "تیم حمایت روانشناختی ویژه مقابله با کرونا" (تحرک)، توسط مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی دانشگاه تشکیل شده است. دانشگاهیان محترم دانشگاه صنعتی اصفهان می توانند با هدف ارتقاء سلامت روان و سطح عملکرد فردی و خانوادگی در دوران شیوع یا ابتلای احتمالی، از طریق مبادی غیرحضوری از جمله وب سایت، اینستاگرام، کانال تلگرام و واتساپ با تیم مذکور در ارتباط باشند. از طریق هماهنگی با این مبادی ارتباطی، در صورت نیاز، مشاوره تلفنی و آموزش مجازی نیز امکان پذیر خواهد بود. همچنین شما عزیزان می توانید جهت دریافت پاسخ سوالات خود در مورد ویروس کرونا و دریافت مشاوره روانشناختی در این زمینه به صورت تلفنی و شبانه روزی از سامانه 4030 وزارت بهداشت استفاده نمایید. با یاری خداوند متعال و با همدلی و مراقبت از خود و دیگران # کرونا _ را _ شکست _ می دهیم.