گردهمایی صمیمانه دانشجویان متأهل ساکن دردانشگاه صنعتی اصفهان با هیئت رئیسه دانشگاه

نشست صمیمانه دانشجویان متأهل ساکن دردانشگاه صنعتی اصفهان با هیئت رئیسه دانشگاه، 26 خردادماه در فضایی صمیمانه برگزار شد.

در این مراسم که با حضور دانشجویان متأهل و خانواده ایشان برگزار شد، 4 تن از دانشجویان به نمایندگی از دیگر هم دانشگاهیان خود به بیان دیدگاه ها، انتقادها و پیشنهادات خود پرداختند.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در این مراسم با اشاره به مسائل و چالش های اخیر پیش روی این دانشگاه، به تبیین راهبردهای اساسی مدیریت دانشگاه در بخش های مختلف و در مواجهه با بحران کرونا پرداخت.

به دنبال شیوع ویروس کرونا و به وجود آمدن مسائل و مشکلات متعدد ناشی از این بحران، دانشجویان متأهل ساکن در دانشگاه صنعتی اصفهان به رغم وقفه برنامه ها و فعالیت های دانشگاه دوران طولانی است که در محیط دانشگاه حضور دارند و این مراسم به جهت ایجاد تنوّع در شرایط روحی و روانی این دانشجویان و خانواده آنان برگزار شد.

نشست صمیمانه دانشجویان متأهل ساکن دردانشگاه صنعتی اصفهان که با درنظر گرفتن پروتکل های بهداشتی و به همّت معاونت دانشجويي و معاونت فرهنگی دانشگاه برگزار شد، با برنامه های فرهنگی و هنری و ضیافت شام همراه بود.