درخشش دانشجویان تنیس باز دانشگاه صنعتی اصفهان در مسابقات ورزشی منطقه ۶ دانشگاه ها و موسسات عالی کشور

تیم تنیس دانشجویان پسر دانشگاه صنعتی اصفهان در رقابت های دو روزه مسابقات ورزشی منطقه ۶ دانشگاه ها و موسسات عالی کشور که به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شد، به قهرمانی مسابقات دوبل و نایب قهرمانی تیمی رقابت های تنیس روی میز دست یافت.

به گزارش پايگاه خبري روابط عمومي دانشگاه صنعتي اصفهان: آقایان رادمان سلیمیان و آبتین باباخانی در مسابقات تنیس روی میز در بخش دوبل، موفق به کسب قهرمانی و دریافت سهمیه المپیاد ورزشی دانشجویان شدند.

همچنین دانشجویان پسر دانشگاه صنعتی اصفهان در بخش تیمی رقابت های تنیس از بین پنج تیم دانشگاه یزد، دانشگاه اصفهان، دانشگاه کاشان و دانشگاه فرهنگیان موفق به کسب مقام دوم شدند.

اعضای تیم تنیس روی میز پسران دانشگاه صنعتی اصفهان، علی عباسی، محمد صالح باقر پوریان، رادمان سلیمیان آبتین باباخانی با مربیگری آقای حمید مجیدی نایب قهرمان المپیاد ورزشی منطقه ۶ کشور شدند.

تیم دانشجویان دانشگاه کاشان، در رقابت تیمی تنیس روی میز مقام اول را کسب کرد. مقام سوم نیز به طور مشترک به دانشگاه اصفهان و دانشگاه فرهنگیان رسید.

همچنین در روز دوم رقابت ها در بخش انفرادی علی عباسی از دانشگاه صنعتی اصفهان و آرین معروفی از دانشگاه اصفهان به طور مشترک مقام سوم را کسب کردند.

در این مسابقات، مقام اول به مجتبی آقا کوچکی از دانشگاه فرهنگیان و مقام دوم به محمد هادی رنجبر از دانشگاه اصفهان تعلق گرفت.

رقابت های تنیس روی میز پسران دانشجو منطقه ۶ کشور، در آکادمی تنیس مرکز تربیت بدنی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.